Podcast: BREINN in Galerie Dennie Boxem. 2022

Tekst BREINN:

“[NIEUWE AFLEVERING] We hebben weer een heel mooi gesprek opgenomen! Vandaag zit tegenover Stefan KuiperDennie Boxem. Bij veel mensen gaat er wellicht direct een belletje rinkelen. Maar voor wie hem nog niet kent, even in twee regels: van zingen bij Khalid en Sofie op tv, tot het schrijven (en schilderen) naar Sir David Attenborough. Van samenwerken met talenten uit Zwolle tot optreden in het Heracles stadion met Koorbazen.

.

We hebben hier te maken met een #kunstenaar, zo veel is duidelijk. Maar wel eentje die net wat verder gaat dan de gemiddelde kunstenaar. Hij heeft een eigen galerie in het centrum van Zwolle, wil van betekenis zijn op deze aarde, maar vooral ook voor de volgende generatie en dan in het bijzonder zijn eigen kinderen.

Maar voor hem geldt ook dezelfde vraag die we aan elke gast stellen, wie hij of zij is. Dus in zijn geval: Dennie Boxem, wie is dat eigenlijk?

️ Je kunt deze aflevering op YouTube hier bekijken: https://lnkd.in/eyNkKV7W

Op Spotify beluisteren kan hier: https://lnkd.in/eyihZ725

Al onze andere afleveringen vind je op ons kanaal, abonneer je om geen enkele video meer te missen! https://lnkd.in/e2VKvgEu