Team-Artworks

Een Team-Artwork is een kunstwerk waaraan tien tot duizend deelnemers kunnen bijgedragen. Dennie Boxem maakt ze op scholen, bedrijven, feesten en festivals. Hier krijgt elk individu de ruimte voor eigen inbreng, terwijl tegelijkertijd jullie hele gezelschap samen in dit kunstwerk wordt vereeuwigd.

Een Team-Artwork is een kunstwerk op maat. Voorafgaand brainstormt u met de kunstenaar naar de voorstelling, kleurstelling en vraagstelling die bij jullie past. De voorbereidingen worden zodanig gedaan dat jullie deelnemers direct kunnen bijdragen. Na de interactieve activiteit voltooit Boxem het schilderij om professionele kwaliteit te garanderen.

U ontvangt een Team-Artwork, een kunstwerk van Dennie Boxem, met bijdragen van al jullie deelnemers. Een professionele eye-catcher; een blijvende gespreksstarter en herinnering aan jullie unieke viering, cultuurdag, teambuilding of event!

Boxem hecht veel waarde aan deze vorm van kunst maken, omdat alle deelnemers letterlijk en figuurlijk samen worden verenigt en verbonden. Iets dat in deze tijd waardevoller is dan ooit.

Boxem streeft onderdeel te zijn van de avant-garde. Deze kunst representeert altijd de geest van de tijd; het verbeeldt de richting waarheen de maatschappij heen gaat of moet. Team-Artworks zijn voor Boxem een manier om hieraan bij te dragen. Deze tijd vraagt om kunst die aanmoedigt tot kennismaking, samenhorigheid en verbinding. Samen zijn wij onderdeel van en werken wij aan iets moois; zowel in je gezin, in je klas, je bedrijf, in de maatschappij, als op deze planeet. Een Team-Artwork staat hiervoor symbool.