Team-Artworks

Een Team-Artwork is een kunstwerk waaraan jullie hele groep kan bijgedragen als artiest! Het zorgt voor kennismaking, bewustwording en verbinding, omdat elk individu de ruimte krijgt voor persoonlijke inbreng, terwijl het tegelijkertijd jullie hele collectief samen vereeuwigd in één kunstwerk!

 

Een Team-Artwork is een aanvulling op elke gelegenheid. Of dit nu een jubileum, teambuilding, cultuurdag, bruiloft, feest, festival of event is; een Team-Artwork is letterlijk een blijvende herinnering aan jullie viering met bijdragen van al jullie aanwezige deelnemers!

Een Team-Artwork is een kunstwerk op maat. Voorafgaand brainstormen jullie met Dennie naar een voorstelling en kleurstelling die past bij jullie gelegenheid, interesses en/of missievisie. Dennie en zijn team doen de voorbereidingen in zijn galerie. Dit gebeurt zodanig, dat jullie deelnemers op locatie naar wens direct aan de slag kunnen. Na het interactieve deel voltooit Dennie het schilderij om professionele kwaliteit te garanderen.

U ontvangt een Team-Artwork; een échte Dennie Boxem; met bijdragen van al jullie deelnemers; een blijvende herinnering aan jullie viering!

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via info@dennieboxem.nl.

Door heel Nederland leverden er ruim 28.400 mensen een directe bijdrage aan Dennie’s kunstwerken (1 november 2023). Team-Artworks is eigendom van Dennie Boxem.

Dennie Boxem hecht veel waarde aan zijn Team-Artworks en deze vorm van kunst maken, omdat het alle deelnemers letterlijk en figuurlijk samen verenigt en vereeuwigt in één kunstwerk. Door mensen onderdeel te laten zijn van zijn kunst, beoogt Dennie heb onderdeel te maken van zijn boodschap.

 

Het is Boxems streven om onderdeel te zijn van de hedendaagse avant-garde. Deze kunst representeert de tijdsgeest; het verbeeldt het gevoel van onze huidige maatschappij. Boxems vrije beeldende werk en zijn Team-Artworks zijn daarin niet enkel volgzaam, zij geven juist handvatten en een richting aan waarheen de maatschappij dient te bewegen. Deze tijd vraagt om positieve omgevingsbewuste kunst die aanmoedigt tot kennismaking, die verbindt en het samenhorigheidsgevoel versterkt.