Team-Artworks

Een Team-Artwork is een kunstwerk waaraan tien tot duizend deelnemers hebben bijgedragen! Dennie Boxem maakt ze op scholen, bedrijven en festivals. Elk individu krijgt ruimte voor eigen inbreng; tegelijkertijd wordt jullie hele gezelschap samen vereeuwigd in een kunstwerk!

En een Team-Artwork is een kunstwerk op maat, want voorafgaand brainstormen jullie samen naar het perfecte onderwerp, kleurstelling en thema voor jullie. Boxem verzorgt de voorbereidingen. Dit gebeurt zodanig dat jullie deelnemers direct kunnen bijdragen (volgens richtlijnen van het RIVM). Na de interactieve activiteit voltooit de Boxem het schilderij om professionele kwaliteit te garanderen. Jullie ontvangen tastbaar resultaat; een professionele blikvanger met bijdragen van al jullie deelnemers; een blijvende herinnering aan jullie unieke teambuilding, viering of event!

Boxem hecht veel waarde aan deze vorm van kunst maken, omdat alle deelnemers letterlijk en figuurlijk samen worden verenigt en verbonden. Iets dat in deze tijd waardevoller is dan ooit.

Boxem streeft onderdeel te zijn van de avant-garde. Deze kunst representeert altijd de geest van de tijd; het verbeeldt de richting waarheen de maatschappij heen gaat of moet. Team-Artworks zijn voor Boxem een manier om hieraan bij te dragen. Deze tijd vraagt om kunst die aanmoedigt tot kennismaking, samenhorigheid en verbinding. Samen zijn wij onderdeel van en werken wij aan iets moois; zowel in je gezin, in je klas, je bedrijf, in de maatschappij, als op deze planeet. Een Team-Artwork staat hiervoor symbool.